Események

CSÚNYAPULCSI NAP a Maszekban! 2021. DECEMBER 23. / TOMMY V

IGEN, visszatért és parádés lesz: JÓTÉKONYSÁGI UGLY SWEATER DAY A MASZEKBAN!

Összedugtuk a fejünket és gondoltunk egy merészet. Itt az ideje, hogy visszahozzunk egy kedvencet, amelyre sokan emlékezhetnek. Mit szólnál hozzá, ha december 23-án ismételten találkoznánk, partyznánk és természetesen segítenénk a rászorulóknak egy amolyan Maszekos, csúnyapulcsis esemény keretein belül? 

Mi a teendőd? 

1. Kapd elő a legcsúnyább, legmerészebb, legviccesebb ünnepi pulcsidat! (Ha pedig nincs ilyened, akkor kérd meg a rokonokat, hogy idén zokni helyett inkább azt adjanak Neked.)

2. Hozz magaddal pluszban szaloncukrot vagy bármilyen karácsonyi édességet, amit a rászorulóknak adományozhatunk! Segíts Te is, hogy mindenkinek szebbé varázsolhassuk kicsit az ünnepeket! 

3. Gyere el és tölts velünk egy fergeteges estét december 23-án, mielőtt még elvesznél a „Reszkessetek, betörők!”, a tojáslikőr és a bejgli „Bermuda-háromszögében”! Légy Te is részese a Simonffy leglegebb hepajának december 23-án, 20 órától! 

Az esemény kiemelt lemezlovasa idén TOMMY V lesz, aki gondoskodik majd a legforróbb, legextrább dallamokról! A belépés ingyenes, a dress code csúnyapulcsi, a táncolás pedig kötelező.

Asztalfoglalás: +36 52 873 349
Debrecen, Simonffy utca 2/A

Maszekolj velünk!