Események

Maszek bemutatja: Jótékonysági Ugly Sweater Day vol3 – 2020

Maszek bemutatja: Jótékonysági Ugly Sweater Day vol3

Már biztosan tudjátok, hogy december 14. a ronda pulcsik világnapja. Ha tavaly is velünk tartottál ezen a szuper hangulatú jótékonysági eseményen, akkor nem kell elmesélnünk, mekkora élmény együtt bulizni, s közben közösen segíteni. Ha pedig még nem szerezted be karácsonyi ronda pulcsidat, itt az ideje, hiszen idén decemberben is egy nemes célt támogathatsz velünk!

Harmadik Jótékonysági Maszek Ugly Sweater Day eseményünkön is keressük a legvállalhatatlanabb, legmerészebb ünnepi pulóvereket, szóval jobb, ha felkészülsz! Amellett, hogy egy hatalmasat party-zunk együtt, szeretnénk ha csatlakoznál jótékonysági kezdeményezésünkhöz: december 19-én hozz magaddal egy szép állapotú, meleg pulcsit is, hogy azt rászoruló gyermekeknek adhassuk! Segítsünk együtt, hogy mindenkinek kellemesen teljenek az ünnepek!✨
Csatlakozz hozzánk és töltsük meg ünnepi hangulattal a Maszekot!

Dress code: kreatív ünnepi „ronda” pulcsi. Minél vállalhatatlanabb, annál jobb: legyen akár rénszarvasos, csengettyűs, kockás, csíkos, giccses, kisállatos, hóemberes, egyszarvús, flitteres, szívecskés vagy rajzfilmfigurás outfited, köztünk a helyed!

Az est folyamán kedvenc lemezlovasunk, Dj Németi szolgáltatja a jobbnál jobb zenéket és igazi party hangulatot.

Maszekolj velünk!