Események

Maszek Pezsgővacsora Szendrei Bencével és Gombár Zsuzsával – 2020

Maszek Pezsgővacsora Szendrei Bencével és Gombár Zsuzsával

Megtörve BORszerdáink hagyományát decemberben egy igazán különleges meglepetéssel várunk Titeket a Maszekban: egy izgalmas pezsgővacsorával készülünk, ahol a kiváló pezsgők mellett a Cuisine Privée gasztro duó, azaz Szendrei Bence séf és Gombár Zsuzsanna kreatív cukrász érkeznek hozzánk, s főznek majd közösen Szűcs Géza séfünkkel. Vendégünk lesz továbbá Komoróczki Anna nemzetközi borakadémikus is, aki a pezsgők izgalmas világába kalauzol majd el minket december 11-én este.

Kiváló pezsgőkkel és izgalmas ízekkel készülünk ezúttal is, mutatjuk is pezsgővacsoránk tételeit:

– Vendégváró: Kovászos kenyér, olívabogyó paté
– Amuse bouche
– Előétel: Iberico sonka, zeller, birsalma
– Meleg előétel: Lillafüredi pisztráng, karalábé, vízitorma
– Főétel: Hajdina risotto, gyöngytyúk
– Főétel: Dámszarvas wellington, vajas burgonya püré, csipke jus
– Pre-desszert: Alma, crumble, mézes fehércsokis ganache, cider hab
– Desszert: Körte mousse, gesztenye és meringue

– Welcome Drink: Zardetto Prosecco Frizzante DOC (Olaszország)
⁃ Torelló Cava Brut Reserva Special Edition 2014 (Spanyolország)
⁃ Kreinbacher Brut Classic Magnum (Somló)
⁃ Carassia Blanc de Blancs Brut Magnum (Kárásztelek)
⁃ Pongrácz Brut Rosé Méthode Cap Classique (Dél-afrikai Köztársaság)
– Zardetto Porta Monticano Extra Dry (Olaszország)
– Billecart-Salmon Brut Réserve Jeroboam 3l (Franciaország)

Maszekolj velünk!